De juiste band voor jouw event

Iedere artiest is anders en elk feest is anders. Welke band of welke sfeer past bij jou als persoon of bedrijf? We hebben alvast een selectie van het beste gemaakt en helpen je graag bij het maken van keuzes. Dat kan trouwens ook inhouden dat we je een artiest aanraden die niet bij ons aanbod staat. We geven advies voor het vinden van de band die jóuw evenement compleet maakt.

 

Feestbands 

 

Maatwerk 

Neem contact met ons op

Zelf een band zoeken op websites? Het aanbod is gigantisch. Wat heb je nodig? Wat haal je in huis?

Wij hebben alvast een selectie van het beste gemaakt. In een vrijblijvend gesprek informeren we naar de wensen en op basis daarvan doen we een suggestie. Dat kost je niets. Ook de organisatie van het optreden nemen we je uit handen. En de productie en technische zaken regelen we. Als u voor een stopcontact zorgt, doen wij de rest.

Xplo heeft al ruim 20 jaar ervaring en werkt met talloze bands en collega boekingskantoren samen in binnen-en buitenland. Dus; neem gewoon even contact op met het team, via 010-414 9990. Mailen of appen mag natuurlijk ook...

 

Maatwerk

Elke artiest is anders, elk feest is anders. Xplo Bookings staat dan ook voor een persoonlijke aanpak. We willen onze klanten graag een goed -vrijblijvend- advies geven.

Samen zorgen we voor een onvergetelijk event. We kennen de branche, hebben veel contacten en een bak aan ervaring.

 

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens