Foto door Annemieke van der Togt

© FOTOGRAAF

De juiste artiest boeken voor jouw event

Wil je een artiest boeken? Iedere artiest is anders en elk feest is anders. Welke band of welke sfeer past bij jou als persoon of bedrijf? We hebben alvast een selectie van de beste artiesten gemaakt en helpen je graag bij het maken van keuzes. Dat kan trouwens ook inhouden dat we je een artiest aanraden die niet bij ons aanbod staat. We geven advies voor het vinden van de band die jóuw evenement compleet maakt.


 

Feestbands

 

Specials

DJ's

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een artiest of feestband voor jouw feest? Het aanbod is gigantisch en in dit aanbod gaan zoeken naar de perfecte feestband is geen gemakkelijke opgave. Op deze website hebben we alvast een selectie gemaakt van de beste feestbands en artiesten, maar omdat ieder evenement anders is ligt bij Xplo Bookings een grote focus op persoonlijk advies.

Met de 20 jaar ervaring in de muziekindustrie die Xplo Bookings heeft, weten we wat er nodig is voor ieder feest. Neem contact op via 010-414 99 90 of info@xplobookings.nl en we zoeken samen, vrijblijvend, naar de perfecte feestband of artiest voor jouw feest.

 

Maatwerk

Elke artiest is anders, elk feest is anders. Xplo Bookings staat dan ook voor een persoonlijke aanpak. Samen zorgen we voor een onvergetelijk event.

We hebben ruim 20 jaar ervaring en werken samen met talloze bands en collega-boekingskantoren in binnen- en buitenland. Met dit netwerk, deze ervaring en kennis van de branche willen we onze klanten graag een goed en vrijblijvend advies geven.

 

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens

Foto door Annemieke van der Togt