BEATFORD


© FOTOGRAAF

Eyecatcher

In het park, op een plein, tijdens een borrel, ‘s avonds, overdag. Beatford is erg breed inzetbaar: als intieme area op een festival, als DJ podium tijdens een feestweek of bij een bedrijfsevent naast de foodtrucks.

Play me a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie Beatford

Uniek, opvallend en makkelijk in te zetten. Beatford geeft een strandfeest het zomergevoel, is een intiem podium op een groot festival of trekt alle aandacht voor een promotie. Een echte eyecatcher voor elk evenement!

Eén van de laatst rijdende Bedfords uit zijn serie; herkenbaar aan de mooie ronde vormen uit de jaren 60. De eerste jaren deed deze klassieker dienst als ambulance op een klein Duits vliegveld en nog steeds laat hij menig hart sneller kloppen.

Bij de promotie van je merk of product wil je eigenlijk maar één ding: opvallen. En dát doe je met Beatford. De unieke jaren 60 uitstraling en het formaat (groter dan het klassieke Volkswagen busje) trekken automatisch de aandacht. De juiste DJ houdt deze vervolgens vast of je promotieteam nodigt mensen uit voor een foto in Beatford. Beatford kan ook speciaal voor jouw promotie bestickerd worden.

100% Feest!

Uniek
Eyecatcher
DJ bus
Bedrijfsvormgeving mogelijk

Meer info aanvragen over Beatford