DJ VINTAGE VINYL


© FOTOGRAAF

Zoek je plaat en de dj draait

Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen. DJ Vintage Vinyl draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Of hij nu draait op een bruiloft, tuinfeest, festival, bedrijfsfeest of zakelijk evenement, hij neemt altijd zijn grandioze verzameling van 3.000 singles mee.

Play me a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie DJ Vintage Vinyl

DJ Vintage Vinyl draait de zaken om, door de gast zijn plaatje te laten zoeken en vervolgens door de DJ te laten draaien. De gasten mogen zelf in de platenbakken snuffelen en letterlijk met een verzoekplaatje naar de DJ gaan. Met een oude piano omgebouwd tot DJ-meubel en een mix van fijne platen uit de 60’s, 70’s, 80’s maken ze een interactief vinyl-feest voor jong en oud.

Zijn de 90’s meer jouw ding? Ook hier is nu een volledige feest-set voor ingericht met meer dan 2000 single-cd’s uit deze party tijd. Ook kunnen deze zeer diverse muziekjaren worden gecombineerd in één onvergetelijke avond!

DJ Vintage Vinyl is volledig selfsupporting, dus nemen alles zelf mee. Onder andere een dressoir met daarop een grote (uitzoek) platenbak, vintage kleedjes en de DJ-Booth. Je feest nog completer maken kan met bijvoorbeeld een lichtshow, een verlichte dansvloer of silent disco.

100% Vintage!

Vintage
Eyecatcher
Grote verzameling singles
De gasten kiezen de muziek

Meer info aanvragen over DJ Vintage Vinyl