FOREVER27CLUB


© FOTOGRAAF

Gegarandeerde chaos met een dikke glimlach!

Forever27Club draait al sinds 2013 de meest uiteenlopende feestjes plat. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van Guilty Pleasures Party tot Alternative Rock avond, ze kunnen en doen het allemaal.

Play me a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie Forever27Club

Forever27Club is een duo dat de sfeer van de avond uitstekend aanvoelt en niet bang is om verzoekjes te draaien. Hierdoor krijgen ze overal de handjes in de lucht en voetjes van, en bier op, de vloer.

Door hun zeer brede muzieksmaak (van ABBA tot Slayer) zijn ze echt overal op hun plek. Zet ze voor een wildvreemde groep mensen en binnen een 15 minuten weten ze ook dit feestje aan de gang te krijgen.

Hun eigen Welcome To The Guilty Pleasure Dome, een avond vol bekende maar ook zeer verrassende foute meezingers, zorgt altijd voor een volle bak.

Forever27Club bezit ook een volwaardige streaming-studio waar online evenementen en bedrijfsborrels kunnen worden opgezet. Zowel muzikaal als visueel volledig op maat te maken.

100% Feest!

Allround muziekstijl
DJ Duo
Opzwepend

Meer info aanvragen over Forever27Club