GLITTERGOLF


© FOTOGRAAF

Originele DJ wagen

Origineel en compleet voor een schitterend feest. Ondanks de compacte afmeting is GlitterGolf groots in mogelijkheden; inclusief DJ, geluid, verlichting en indien nodig een overkapping.

Play me a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie GlitterGolf

Naast de T1 bus en Kever mag Volkswagen zich prijzen met nog een bekende en uiterst geliefde serie: de Golf. GlitterGolf mag zich als cabrio rekenen tot de originele serie met de karakteristieke hoekige lijnen. Geheel voorzien van zilveren glitters is deze DJ wagen een opvallende verschijning.

Heb je een parade, promotietour of guerilla actie waar snel muziek nodig is? De GlitterGolf is ook rijdend in te zetten.

Een bedrijfsfeest met jaren 90 thema of een bruiloft in festival stijl? De mogelijkheden zijn uitgebreid; buiten of binnen, met of zonder verlichting, stilstaand of rijdend, alleen jaren 90 of muziek van alle tijden, karaoke show of gewoon een goede DJ.

100% Feest!

Compact
Uniek
DJ auto
Uitgebreide mogelijkheden

Meer info aanvragen over Glittergolf