GUUS BOK LIVEBAND


© Eus Driessen

Aanstekelijke Nederpop

Guus Bok staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. Hij maakt aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige Popmuziek, met een moderne sound.


Biografie

Zing Je Moerstaal met de Guus Bok Liveband is de leukste Nederlandstalige show. De 7-koppige band, bekend van TV, speelt feestelijke Nederlandstalige popmuziek die iedereen uit volle borst meezingt. Zing bijvoorbeeld mee met ‘Brabant’ van Guus Meeuwis, rock mee met ‘Stil In Mij’ van Van Dik Hout, dans mee met ‘Schudden’ van Def Rhymz of loop de polonaise op ‘Laat De Zon In Je Hart’ van Renee Schuurmans.

Een muzikaal verrassende show bomvol hits. Daarnaast wordt er op een unieke manier interactie tussen de band en het publiek gecreëerd. Tijdens de show kan het publiek zich namelijk opgeven om mee te doen aan bepaalde showelementen, zoals de ‘Luidruchtige Luchtgitaar-solo’. Frontman Guus is hierbij een echte gangmaker en zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Kortom: 100% feestgarantie. De show, die steeds vernieuwd wordt, is perfect voor bedrijfsfeesten, pleinfeesten en tentfeesten.Eén ding is zeker: stilstaan -en stil blijven- is uitgesloten.

100% feest!

Showman
Muzikaal
Enthousiast
Moderne sound
Vrolijk

Meer info aanvragen over Guus Bok Liveband