GUUS BOK LIVEBAND


© Eus Driessen

Aanstekelijke Nederpop

Guus Bok staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. Hij maakt aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige Popmuziek, met een moderne sound.


Biografie

In korte tijd haalt Guus de landelijke radio en televisie met zijn catchy liedjes en videoclips van o.a. ‘Nadien’, ‘Op Het Strand’ en het mooie ‘Hou Je Nog Van Mij’. In het voetbalseizoen 2016/2017 is de Guus Bok Liveband de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ van Fox Sports NL.

Een concert van de Guus Bok Liveband, bekend van TV, bestaat uit eigen liedjes en Nederpop die iedereen uit volle borst meezingt. Zing mee met ‘Zij Weet Het’, dans mee op ‘Smoorverliefd’ van Doe Maar en gooi je armen in de lucht bij ‘100%’. De show is verrassend, sfeervol en dynamisch met veel interactie tussen de band en het publiek. De onlangs vernieuwde show is perfect voor festivals, studentenfeesten, pleinfeesten en tentfeesten. Guus Bok speelde eerder met zijn band op diverse festivals en in de line-up met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Miss Montreal.

100% feest!

Showman
Muzikaal
Enthousiast
Moderne sound
Vrolijk

Meer info aanvragen over Guus Bok Liveband