HELENE DI FIRENZI


© FOTOGRAAF

Muzikale kameleon

Het werd Helene al vroeg duidelijk dat de passie van haar ouders voor klassieke en jazz muziek in haar genen was ingegeven. Eind jaren ’90 kwam ze in aanraking met de top van het DJ gilde waarna het gebeurde: “Dit wilde zij ook!” Muziek was haar passie en nu is haar passie haar vak.

Play me a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie Helene Di Firenzi

Sinds Helene di Firenzi in 1999 haar DJ booth betreedt, gaat alles in een stroomversnelling. Van de iT in Amsterdam met DJ Jean naar ID&T radio (SLAM FM), ADE 2011, en van Mysteryland tot meerdere resident plekken waaronder JACKIE RC (nu bekend als MUNCH) in Rotterdam samen met DJ Fedde Le Grand. Maar naast al haar gigs in het club- en feest circuit wordt Helene di Firenzi ook wekelijks gevraagd om voor het “feestende” bedrijfsleven haar DJ kunsten te vertonen. Namen als Tele2, Unilever, Marco Borsato’s Wit Licht concerten, Scotch & Soda, ABN AMRO, Miljonair Fair, C&A, Canon, filmpremiëres Brüno en AVATAR, Microsoft, ASML, Manpower en de muzikale begeleiding van modeshows voor Danie Bles prijken hierbij op haar lange C.V. In 2008 was zij het gezicht van de campagne ‘La City ’08’, een promotiemaand voor de stad Rotterdam.

Is Helene di Firenzi een muzikale kameleon? Van een DJ die zo thuis is in de wereld van lounge/chill/nu-jazz, nu-disco en house mag dat toch zeker wel gezegd worden. Daarnaast is het haar natuur om haar DJ talenten op het podium te delen met live muzikanten zoals percussionisten, saxofonisten en vocalisten.

Kortom. Helene di Firenzi. She’s living her musical dream!

100% Feest!

Ervaren DJ
Muzikale kameleon
Lounge, chill, nu-jazz, nu-disco, house
Ook te boeken met live-muzikanten

Meer info aanvragen over Helene Di Firenzi