HERMES HOUSE BAND


© FOTOGRAAF

De bekendste studentenband van Nederland!

Nog nooit van de Hermes House Band gehoord?

Dat is bijna onmogelijk. Want al 40 jaar gaat deze band, steeds met een nieuwe generatie bezetting, als een trein. Naast het bekende 'I will Survive' is het een volwassen band, dat van elke partij een knalfeest maakt!


Play me a Memory 
 

Biografie Hermes House Band

De Hermes House Band is al 40 jaar een bewezen succesvol concept dat iedere gelegenheid, in binnen-en buitenland, laat eindigen in een springend, zwaaiend, meezingend, dansend, gigantisch feest!

Ze weten de gezellige sfeer moeiteloos over te brengen van het podium naar het publiek. De eeuwig studerende en jonge band barst van de energie, en staat klaar om uw gasten te trakteren op een onvergetelijke avond!

Dans mee met de aanstekelijke dansjes van de funky blazerssectie, lálálá lekker mee met de klassiekers, ga volledig uit je dak op de nieuwste hits en heb de avond van je leven! Samen met professioneel geluid en een geweldige lichtshow laat de band menig vloer trillen en blazen ze regelmatig het dak er af!

Wist u dat… • de band circa 45 optredens per jaar geeft? • de hit I Will Survive meer dan 2,5 miljoen keer verkocht is? • de band al een aantal keer in een uitverkocht AHOY heeft gespeeld? • de band in de afgelopen jaren ook optrad in o.a. Curaçao, Suriname, Kuala Lumpur, Brunei, Singapore en Oman?

100% Party!

Jonge bezetting
Super enthousiast
Opzwepend
Knalfeest
Groots
Neemt het publiek mee

Meer info aanvragen over Hermes House Band