De bekendste studentenband van Nederland!

Nog nooit van de Hermes House Band gehoord?

Dat is bijna onmogelijk. Want al 30 jaar gaat deze band, steeds met een nieuwe generatie bezetting, als een trein. Naast het bekende 'I will Survive' is de HHB een volwassen band, dat van elke partij een knalfeest maakt!


Play me
a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie

De Hermes House Band is al meer dan 35 jaar een bewezen succesvol concept dat iedere gelegenheid, in binnen-en buitenland, laat eindigen in een springend, zwaaiend, meezingend, dansend, gigantisch feest!

Ze weten de gezellige sfeer moeiteloos over te brengen van het podium naar het publiek. De eeuwig studerende en jonge band barst van de energie, en staat klaar om uw gasten te trakteren op een onvergetelijke avond!

Dans mee met de aanstekelijke dansjes van de funky blazerssectie, lálálá lekker mee met de klassiekers, ga volledig uit je dak op de nieuwste hits en heb de avond van je leven! Samen met professioneel geluid en een geweldige lichtshow laat de Hermes House Band menig vloer trillen en blazen ze regelmatig het dak er af!

Wist u dat… • de HHB circa 45 optredens per jaar geeft? • onze hit I Will Survive meer dan 2,5 miljoen keer verkocht is? • de HHB al een aantal keer in een uitverkocht AHOY heeft gespeeld? • de HHB in de afgelopen jaren ook optrad in o.a. Curaçao, Suriname, Kuala Lumpur, Brunei, Singapore en Oman?

100% Party!

Jonge bezetting
Super enthousiast
Opzwepend
Knalfeest
Groots
Neemt het publiek mee