I'M A SOULMAN FT. THE LEGENDS


© FOTOGRAAF

The Soul of a Generation

Een spectaculaire verfrissende soulshow met verschillende gastartiesten. Muzikaal ondersteund door de band The Legends. The Legends waren eerder al te zien in onder andere Paradiso, Chassé Theater, Oude Luxor Theater, de Doelen, De Wereld Draait Door en Omroep Max.

Play me a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie

Deze show van The Legends is perfect voor elk bedrijfsevent dat zich wil onderscheiden van de rest en waar eigenheid en kwaliteit garant staan.Soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye inspireerden de wereld en zongen zichzelf regelrecht de geschiedenis in. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances bepaalden zij de soundtrack van een hele generatie. Ondanks hun vaak zware leven wisten zij vanuit armoede en een maatschappij die hen afwees uit te groeien tot ware iconen. Stoere mannen die elk op hun eigen manier een verschil maakten.

The Legends spelen de hits van de grootste souliconen op aarde en toveren jouw event om tot een swingende en stomende soultempel, zoals ze dat ook in vele theaters al hebben gedaan.

De pers schreef eerder over ‘I’m a Soulman’:
Theaterparadijs: “I’m a Soulman raakt je in je ziel!” ★★★★
Theaterkrant: “Feest rond legendarisch label!” ★★★★

100% Soul!

Geweldige vocalisten
Verfrissend soulprogramma
Meeslepende performances

Meer info aanvragen over I'm A Soulman


Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een tof geluid? Laat het ons weten

Contactformulier

Zelf meedoen?

Meedoen met de act? Er zijn mogelijkheden.

Naar contactgegevens