Jip & Daym


© FOTOGRAAF

Akoestisch duo

Uw favoriete songs? Sfeervolle achtergrondmuziek? Swingend de avond afsluiten? Geen enkel probleem, neem contact op voor Jip & Daym op uw feest!


Play me a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie

Jip & Daym, twee spontane muzikanten, met maar één doel: Een live-performance verzorgen, die perfect op uw wensen aansluit. Vol enthousiasme hebben zij een gevarieerd repertoire opgebouwd voor festivals, restaurants, strandtenten, cafés, huiskamerconcerten en diverse andere gelegenheden. Naast intieme nummers spelen zij ook meezingers en zwepen zij het publiek op met catchy ritmes en een gezonde dosis humor! Jip de Graaf (zang/gitaar) en Daymian Straathof (piano) studeerden beiden af aan het conservatorium en spelen al een aantal jaren samen. Zij zijn vastberaden om hun luisteraars een heerlijke avond te bezorgen!

100% Genieten!

Intiem en akoestisch
Dansbare catchy covers
Eigen songs
Humor en enthousiasme

Meer info aanvragen over Jip & Daym


Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een tof geluid? Laat het ons weten

Contactformulier

Zelf meedoen?

Meedoen met de act? Er zijn mogelijkheden.

Naar contactgegevens