KIRSTEN VENNIX


© FOTOGRAAF

Klein & persoonlijk

Het hoeft niet altijd groot!

Groots en meeslepend kan leuk zijn, maar klein en persoonlijk is soms een betere keuze. Een bijzondere dag, daar staat Kirsten garant voor.


Biografie

Kirsten is een getalenteerde veelzijdige Deens Nederlandse zangeres die zich laat inspireren door internationale grootheden als Dusty Springfield & Etta James en vaderlandse troubadours als Ramses Shaffy & Liesbeth List. Hierdoor overbrugt haar stijl verschillende muziekgenres, van ingetogen kleinkunstliedjes tot krachtige popnummers. Ze schrijft teksten vanuit het hart, zowel in het Nederlands als in het Deens. Met haar veelzijdige stem en innemende uitstraling weet Kirsten het publiek te raken.

In nauw contact met de klant stelt zij een muziekprogramma samen waarbij diens persoonlijke levensloop vermengd wordt met het repertoire en de verhalen van Kirsten.

Vrijdag 20 maart heeft Kirsten Vennix haar single Mensen Zoals Wij uitgebracht. Dit is de eerste single van haar album Over Grenzen. Mensen Zoals Wij is een liefdesliedje voor iedereen. Voor als je elkaar uit het oog bent verloren bijvoorbeeld, en het opnieuw een kans wilt geven. Of als je een nieuwe liefde hebt ontmoet, of op het punt staat van een belangrijke verandering.

100% Genieten!

Op maat samengesteld
Persoonlijk
Klein
Betrokken
Flexibel
Interactie met publiek


Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een tof geluid? Laat het ons weten

Contactformulier

Zelf meedoen?

Meedoen met de act? Er zijn mogelijkheden.

Naar contactgegevens