OLIVER PESCH


© FOTOGRAAF

Moderne west-coast sound

Ieder evenement is anders en daar speelt Oliver Pesch graag op in. Hij is flexibel in bezetting en speelt zowel solo als met band, en alles ertussenin.


Biografie

Oliver Pesch (1997) is een singer/songwriter oorspronkelijk uit Rotterdamen is afgestudeerd aan de Rockacademie Tilburg. Sinds 2011 al actief op verschillende podia, brengt Oliver zowel de oude als de moderne west-coast sound van Amerika naar Nederland. Van Jackson Browne en James Taylor tot aan nieuwere namen zoals Cass McCombs, Madison Cunningham en Blake Mills. De absolute kern van het singer/songwriter genre zoals men al decennia bewonderd brengt Oliver door middel van bewonderenswaardige en frisse, uitgedachte songs.

Als jong talent met zijn band en als solo artiest heeft hij zich een startblok gevormd in Nederland, door in 2016 de Kunstbende te winnen, mee te doen aan de Horizontoer, Theater shows te geven en de jaren daarna vele podia betreden zoals o.a: Tivolivredeburg, 013, Paard van Troje, Bird en Luxor Arnhem. Momenteel werkt hij aan zijn debuutalbum dat medio 2021 uit komt.

100% Genieten!

Jong talent
Zowel solo als met band
Singer-songwriter
Flexibel


Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een tof geluid? Laat het ons weten

Contactformulier

Zelf meedoen?

Meedoen met de act? Er zijn mogelijkheden.

Naar contactgegevens