THE NEW PARTY


© FOTOGRAAF

Party-time!

Een mix van al het goede?

Een feest waar gedanst mag worden? Daar moet je The New Party voor hebben. Compleet met blazers zorgen wij voor een topfeest!.


Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie

The New Party: dat klinkt lekker! Meeslepend, verleidelijk en één groot dansfeest, dat kenmerkt een optreden van The New Party. Deze professionele allround coverband heeft een onuitputtelijk repertoire en wisselt hits van nu af met de classics van toen.

Swingen op vette dancebeats of zwijmelen op ballads: vol enthousiasme en plezier spelen de topmuzikanten van The New Party erop los. Reken op een onvergetelijke, avondvullende show met veel interactie.

The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers - dan ook goed op elkaar ingespeeld. De muzikanten deelden het podium met niemand minder dan Birgit Lewis, Big Black & Beautiful en The Tramps. The New Party is zèlfs te boeken als begeleidingsband.

Setlist?

Het leuke is, dat je samen met The New Party je setlist samen kunt stellen. Heb je een voorkeur voor modern en snel? Heb je een voorkeur voor meer soul of disco? Of zelfs een recente Nederlandse hit? Met The New Party stel je je eigen onvergetelijke party samen!

Een juiste mix!

Breed repertoire
Veel ervaring
Interactie met publiek
Grandiose slotact
Flexibel
Professioneel verzorgd