YOUR BAND


© FOTOGRAAF

You choose,
we play!

Nooit hetzelfde!

Your Band is een bruisende band met een 'maatwerk' concept: samen stellen we met jou het repertoire vast. De keuze is enorm!


Play me a Memory 
 

Klassiekers van begin tot het eind

Herinnert u zich deze nog?... vast wel!

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor dit muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Maatwerk, afgestemd op de sfeer van het evenement. Met mogelijkheden tot persoonlijke tinten.

 

Biografie

Your Band is een levendige band die steeds een andere invulling geeft aan een feestavond.

Alles is erop gericht om jouw werknemers, familieleden, festivalgangers en jij zelf ook mee te laten beslissen welke muziek de band speelt op jouw feest.

Je krijgt bij je boeking een persoonlijke pagina op de website waar jij samen met je gasten een playlist kunt samenstellen. Op die pagina kunnen jullie nummers toevoegen en stemmen op nummers van elkaar. Your Band speelt vervolgens waar het publiek het meeste op gestemd heeft. Je betrekt je gasten zo ook meer bij je feest!

Deze 11 mans band (!), inclusief spetterende blazerssectie, bestaat uit muzikanten die allemaal uit de professionele coverband scene komen, bij elkaar hebben ze al meer dan 7000 optredens verzorgd! Hierdoor is de kwaliteit hoog en straalt de energie van het podium af. Gegarandeerd feest voor iedereen!

Setlist inspiratie


Bekijk ook eens

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een tof geluid? Laat het ons weten

Contactformulier

Zelf meedoen?

Meedoen met de act? Er zijn mogelijkheden.

Naar contactgegevens