© EUS DRIESSEN

De juiste band voor jouw event

Wij hebben alvast een selectie van de beste coverbands van Nederland gemaakt. We adviseren je graag welke coverband het beste bij jouw feest past. Ook de organisatie, productie en technische zaken van het optreden nemen we je uit handen. Als u voor een stopcontact zorgt, doen wij de rest!


 

Coverbands

 

Neem contact met ons op

Wil je een artiest of feestband boeken voor jouw feest? Het aanbod is gigantisch en in dit aanbod gaan zoeken is geen gemakkelijke opgave. Op deze website hebben we alvast een selectie gemaakt van de beste feestbands en artiesten, maar omdat ieder evenement anders is ligt bij Xplo Bookings een grote focus op persoonlijk advies.

Met de 20 jaar ervaring in de muziekindustrie die Xplo Bookings heeft, weten we wat er nodig is voor ieder feest. Neem contact op via 010-414 99 90 of info@xplobookings.nl en we zoeken samen, vrijblijvend, naar de perfecte feestband of artiest voor jouw feest.

 

Coverband boeken of huren

Een coverband is een band die muziek speelt dat door anderen is geschreven. Hits van vroeger en nu. Organiseer je een verjaardagsfeest, een bruiloft of trouwfeest, een bedrijfsfeest; met een coverband op jouw feest kan je alle kanten op. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste coverbands van Nederland.

Wat kost een coverband?

De prijs van een coverband hangt van verschillende zaken af. Hoeveel gasten verwacht je? Is er al techniek aanwezig? Zijn er nog speciale wensen voor de coverband? Al deze zaken zijn van invloed op de prijs van de band. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de beste coverband voor jouw feest, kan je contact opnemen via 010-414 99 90 of info@xplobookings.nl. Onze boeker Max beantwoordt al je vragen en denkt mee over de beste invulling van jouw feest.

Coverband op maat

Coverbands spelen de bekende hits van vroeger en nu, maar soms wil je net dat extraatje. Bij de meeste coverbands kan je wel een nummer aanvragen, maar sommige coverbands gaan nog een stap verder in deze personalisatie. De artiesten die wij aanbieden op de pagina Specials kunnen een muzikaal programma volledig op maat samenstellen met jou en/of je gasten. De coverband kan nog meer betrokkenheid creëren door vooraf en tijdens het evenement de interactie van de gasten te stimuleren. Neem contact op met onze boeker om de mogelijkheden te bespreken.
 
 
 

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens