© FOTOGRAAF

Boek een DJ op jouw evenement

Wil je een DJ boeken? Iedere artiest is anders en elk feest is anders. Welke DJ of welke sfeer past bij jou als persoon of bedrijf? We hebben alvast een selectie van de beste en meest unieke DJ's gemaakt en helpen je graag bij het maken van keuzes. We geven advies voor het vinden van de DJ die jóuw evenement compleet maakt.


 

DJ's

 
 

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw feest? Het aanbod is gigantisch en in dit aanbod gaan zoeken naar de perfecte DJ geen gemakkelijke opgave. Op deze website hebben we alvast een selectie gemaakt van de beste en meest unieke DJ's, maar omdat ieder evenement anders is ligt bij Xplo Bookings een grote focus op persoonlijk advies.

Met de 20 jaar ervaring in de muziekindustrie die Xplo Bookings heeft, weten we wat er nodig is voor ieder feest. Neem contact op via 010-414 99 90 of info@xplobookings.nl en we zoeken samen, vrijblijvend, naar de perfecte DJ voor jouw feest.

 

DJ inhuren voor een feest

DJ’s zijn populairder dan ooit, mede door het nationale en internationale succes dat Nederlandse DJ’s hebben. Geef jij binnenkort een feest, dan kan een professionele DJ precies het entertainment zijn waar je naar op zoek bent. DJ’s zijn flexibel, zowel in bezetting als in muziek. Van DJ’s die house, dance, EDM en lounge draaien tot DJ’s die jaren 70, jaren 80, jaren 90, disco, rock, jazz en soul draaien. Met een DJ kan je veel kanten op en kan de muziek naadloos worden afgestemd op jouw feest. Veel mensen boeken een DJ voor een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, bruiloft of tuinfeest.

DJ met zanger(es) of muzikant inhuren of een DJ-busje huren

Wil je het optreden van de DJ een unieke twist geven? Boek dan een DJ met zanger(es) of muzikant. Boek bijvoorbeeld een DJ met saxofonist. Op die manier heb je zowel een DJ als livemuziek. Een andere manier om het entertainment op jouw feest bijzonder te maken is door het inhuren van een DJ-busje. Het busje is dan direct het podium van de DJ. Dit scheelt veel werk en ziet er ook nog heel leuk uit.

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens