© EUS DRIESSEN

De juiste band voor jouw event

Wij hebben alvast een selectie van de beste feestbands van Nederland gemaakt. We adviseren je graag welke feestband het beste bij jouw feest past. Ook de organisatie, productie en technische zaken van het optreden nemen we je uit handen. Als u voor een stopcontact zorgt, doen wij de rest!


 

Feestbands

 

Neem contact met ons op

Wil je een artiest of feestband boeken voor jouw feest? Het aanbod is gigantisch en in dit aanbod gaan zoeken is geen gemakkelijke opgave. Op deze website hebben we alvast een selectie gemaakt van de beste feestbands en artiesten, maar omdat ieder evenement anders is ligt bij Xplo Bookings een grote focus op persoonlijk advies.

Met de 20 jaar ervaring in de muziekindustrie die Xplo Bookings heeft, weten we wat er nodig is voor ieder feest. Neem contact op via 010-414 99 90 of info@xplobookings.nl en we zoeken samen, vrijblijvend, naar de perfecte feestband of artiest voor jouw feest.

 

Feestband boeken of huren

Organiseer jij een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of een ander evenement? Muziek is hierin een belangrijke factor en onze feestbands weten als geen ander hoe ze de muzikale invulling van uw feest moeten verzorgen. We hebben een selectie gemaakt van de beste feestbands van Nederland. Ze zijn er in alle soorten en maten en in alle genres denkbaar. Een feestband inhuren die de golden oldies speelt, een feestband die de populaire hits van nu speelt of een die hier de juiste combinatie in vindt. Wat op veel feesten een mooie toevoeging is, en net dat extraatje geeft, is een feestband met blazers. Weet je door het grote aanbod feestbands online niet wat de juiste toevoeging is aan jouw feest, neem dan contact met ons op en we denken graag met je mee.

Wat kost een feestband?

Wat een feestband kost hangt van verschillende zaken af. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat de wensen zijn voor de feestband en hoeveel gasten of publiek je verwacht. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de beste feestband voor jouw feest kan je contact met ons opnemen via 010-414 99 90 of info@xplobookings.nl.

Feestband op maat

Bij de meeste feestbands kan je wel met een verzoekje terecht, maar soms wil je de set nog beter afstemmen op jouw feest. Omdat we begrijpen dat er soms specifiekere wensen zijn aan het muzikale programma bieden we artiesten aan die maatwerk leveren. Bekijk de pagina Specials om feestbands te vinden die samen met jou en/of jouw gasten het muzikale programma op maat samenstellen. Je kunt ook contact opnemen om de mogelijkheden met onze boeker te bespreken.
 
 
 

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens

Foto door Annemieke van der Togt