De juiste band voor jouw event

Wij hebben alvast een selectie van het beste gemaakt. Dat scheelt weer. De beste feestbands van Nederland. We adviseren je graag wie het beste bij jouw feest past. Ook de organisatie van het optreden nemen we je uit handen. En de productie en technische zaken regelen we. Als u voor een stopcontact zorgt, doen wij de rest!


 

Feestbands 

 

Maatwerk 

Bij de meeste bands kan je wel met een verzoekje terecht. Maar deze artiesten kunnen samen met jou een programma op maat samenstellen!
 

Neem contact met ons op

Zelf een band zoeken op websites? Het aanbod is gigantisch. Wat heb je nodig? Wat haal je in huis?

Wij hebben alvast een selectie van het beste gemaakt. In een vrijblijvend gesprek informeren we naar de wensen en op basis daarvan doen we een suggestie. Dat kost je niets. Ook de organisatie van het optreden nemen we je uit handen. En de productie en technische zaken regelen we. Als u voor een stopcontact zorgt, doen wij de rest.

Xplo heeft al ruim 20 jaar ervaring en werkt met talloze bands en collega boekingskantoren samen in binnen-en buitenland. Dus; neem gewoon even contact op met het team, via 010-414 9990. Mailen of appen mag natuurlijk ook...

 
 
 
 

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens