De juiste band voor jouw event

Wij hebben alvast een selectie van het beste gemaakt. Dat scheelt weer. Artiesten die een event op maat invullen. Ook de organisatie van het optreden nemen we je uit handen. En de productie en technische zaken regelen we. Als u voor een stopcontact zorgt, doen wij de rest!


 

Maatwerk 

 

Feestbands 

Een klein verzoek? Daarmee kan je bij de meeste bands wel terecht. Zo geef je de avond nog een extra draai. Maar wil je meer 'op maat'? Check dan de artiesten bij 'maatwerk'.
 

Neem contact met ons op

Zelf een band zoeken op websites? Het aanbod is gigantisch. Wat heb je nodig? Wat haal je in huis?

Wij hebben alvast een selectie van het beste gemaakt. In een vrijblijvend gesprek informeren we naar de wensen en op basis daarvan doen we een suggestie. Dat kost je niets. Ook de organisatie van het optreden nemen we je uit handen. En de productie en technische zaken regelen we. Als u voor een stopcontact zorgt, doen wij de rest.

Xplo heeft al ruim 20 jaar ervaring en werkt met talloze bands en collega boekingskantoren samen in binnen-en buitenland. Dus; neem gewoon even contact op met het team, via 010-414 9990. Mailen of appen mag natuurlijk ook...

 
 
 
 

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens