© FOTOGRAAF


© FOTOGRAAF

Over Xplo Bookings

Xplo Bookings, onderdeel van Xplo Music & Events, is een boekingsbureau met een klein en toegewijd team. Korte lijnen, volle aandacht, persoonlijk advies, een uitgebreid netwerk en veel ervaring. Dit alles zorgt ervoor dat elk evenement een groot succes wordt.


 

Vacature: International Bookings Agent!

Kom jij ons team versterken? Lees alles over deze vacature door hieronder te klikken!

Xplo Bookings

We draaien al ruim 20 jaar mee in 'de muziekwereld'. Die ervaring delen we graag. Met Xplo Bookings ligt daarom een grote focus op de adviserende rol in het proces van het boeken van een artiest.

Met onze ervaring in het produceren van klein- en grootschalige evenementen in binnen- en buitenland denken we ook graag mee over de organisatorische en technische zaken die komen kijken bij het programmeren van artiesten.

Xplo Music & Events

Xplo Music & Events is een creatieve onderneming waar muzikale concepten bedacht worden die op een brede wijze worden geëxploiteerd. We boeken en managen artiesten, bedenken marketing strategieën en ontwikkelen entertainmentproducten voor klanten waaronder Feyenoord, ING Bank en Rabobank.

Onderdelen zijn: Xplo Music, Xplo Entertainment, Xplo Bookings, Xplo Studio en Xplo Publishing.

In 1994 zijn we als independent platenlabel begonnen met het produceren van muziek en het boeken en managen van artiesten. Na verloop van tijd zijn deze activiteiten uitgebreid met het organiseren van (grootschalige) muziekevenementen en theaterproducties. Zo hebben we ons eigen festival voor onze deur: het Oude Haven Zomerfestival. Hier bieden we een platform aan nieuw én doorgegroeid talent.

Daarnaast wordt in onze studio muziek gecomponeerd en geproduceerd voor bands, events, commercials en theaterproducties. Doordat we ook veel boekingen in het buitenland doen, hebben we een uitgebreid netwerk in de entertainment branche in onder meer Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Frankrijk.

Meer info? Bel Max!

Image

Max Groenen

Bookings agent

+31(0)10-414 9990

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens