© FOTOGRAAF

De juiste artiest voor jouw event

Artiesten die net even anders zijn, die een event op maat invullen, hun set aan de hand van verzoekjes samenstellen. Voor deze artiesten moet je bij "Specials" zijn.


 

Specials

 

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een artiest of feestband voor jouw feest? Het aanbod is gigantisch en in dit aanbod gaan zoeken naar de perfecte feestband is geen gemakkelijke opgave. Op deze website hebben we alvast een selectie gemaakt van de beste feestbands en artiesten, maar omdat ieder evenement anders is ligt bij Xplo Bookings een grote focus op persoonlijk advies.

Met de 20 jaar ervaring in de muziekindustrie die Xplo Bookings heeft, weten we wat er nodig is voor ieder feest. Neem contact op via 010-414 99 90 of info@xplobookings.nl en we zoeken samen, vrijblijvend, naar de perfecte feestband of artiest voor jouw feest.

 

De juiste artiest voor jouw event

Onder het concept “Specials” vallen de artiesten die nét even wat speciaals naar jouw feest kunnen brengen. Zo hebben we bands en artiesten die voor en met jou een muzikaal programma op maat samenstellen. Aan de hand van verzoekjes van jou en eventueel jouw gasten wordt de muziek voor jouw feest bepaald. Boek je via Xplo Bookings denken we hierover graag met je mee. Ook de organisatie van het optreden, productie en technische zaken nemen we je graag uit handen.

Muzikaal programma door verzoekjes

Of je verzoekjes kan indienen? Zeker! Graag zelfs. Ieder feest is anders en daar spelen al onze artiesten met hun muziek op in. Een aantal artiesten onder het kopje “Specials” gaan hier zelfs nog iets verder in. Zij stellen hun sets volledig samen aan de hand van jouw verzoekjes. Voorafgaand aan jouw feest gaat de band met je in gesprek over het gewenste muzikale programma voor jouw feest. Hierbij kunnen jij en eventueel je gasten verzoekjes doorgeven waarmee de band hun set samenstelt. Bij sommige feestbands en artiesten kun je je verzoekjes vooraf doorgeven en bij sommigen kunnen jij en je gasten de verzoeknummers tijdens het feest doorgeven. Voor meer informatie over het concept, de mogelijkheden voor het doorgeven van verzoeknummers en andere informatie over onze artiesten; neem contact op via 010-414 99 90 of info@xplobookings.nl.

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens